Stoommandje en eierrekje review

De Wonderpot, welke je ook gebruikt, kent vele mogelijkheden als de machine voor het eerst jouw stralende glimlach ziet zodra hij uit de doos komt. Aanbraden, slowcooken, verwarmen en koken onder hoge druk zijn de basismogelijkheden die het apparaat standaard bezit. Hiermee kan je een ongekend aantal recepten maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel in te maken. Maar sommige gerechten, of producten, maak je nu eenmaal makkelijker klaar met wat hulpstukken. Want het is lekker natuurlijk om heerlijk stoofvlees te maken, maar wat als je aardappels wil maken? Witlof? Spruitjes? Die gooi je niet zo los in de pan en hoopt op het beste. Daar zijn toch accessoires voor nodig. Daarom zijn er veel gebruikers van de Wonderpotten die een stoommandje hebben. Een mandje waar je perfect alles in kan leggen en zo in de pot kan worden gezet.

Of je nu een Crockpot Express hebt, een Ninja Foodie of een andere Instant Pot, groenten met aardappelen klaarmaken behoeft hulpstukken. Maar ook eieren koken kan doormiddel van een extra rekje iets gezelliger en handiger dan het zomaar op het meegeleverde rekje plaatsen. In deze set, die een van onder Wonderboys gebruikt, zit een stoommandje inclusief scheidingswandjes en een eierrekje. Perfect. Het mandje is niet de hoogste/grootste, en daarom hebben wij er twee. Doordat ze te stapelen zijn kan in de onderste de groeten worden gedaan, daar bovenop een mandje met aardappelen en is binnen een aantal minuten alles gaar en klaar om te eten. Perfect dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published.