Recipe Category: Rundvlees

Home » Rundvlees
Recipe

Griekse gyros met tzatziki

Gryos, iedereen die van vlees houdt weet wat dit is. Het traditionele gerecht van gekruid vlees dat geserveerd wordt op een broodje of als onderdeel van een mixed grill bij de lokale Griek. Dit is onze snelle versie van Griekse gyros met tzatziki die niet bij dit gerecht mag ontbreken. Zonder grill maar super snel op tafel met de Wonderpot!

Recipe

Romige pasta met kaas

Als er iets is dat elke Wonderpot-chefkok een keer zou moeten maken, is het wel een lekkere pasta. In dit recept combineren we een standaard pasta met kruiden, gehakt en vooral veel kaas om er een romige variant van te maken.

Recipe

Lasagne

Lasagne uit de Wonderpot! Niet omdat het moet maar omdat het kan! Een super makkelijke wijze van lasagne maken zonder dat een oven nodig is.

Recipe

Chili con Carne

Chili con Carne, een klassieke Mexicaanse bonenschotel uit de Wonderpot. Je kan eindeloos variëren met deze Mexicaanse favoriet.

Recipe

Tagliatelle al ragù

Ragù is een traditionele Italiaanse vleessaus met bouillon. De Wonderpot is de ideale manier om deze langzaam te garen zodat alle liefde die Italianen in deze saus stoppen, nu ook uit jouw keuken kan komen.

  • 1
  • 2