Pasta als noodles?!
Het lijkt op het eerste gezicht misschien vreemd om pasta gebruiken als noodles maar dit werkt verrassend goed. Ik heb voor dit gerecht linguine met ei gebruikt, dit komt qua zachtheid en structuur het beste overeen met echte noodles maar zijn minder kwetsbaar in de Wonderpot.
Bereidingstips
De combinatie van verse gember, knoflook, sambal en lente-ui, geeft dit gerecht een ‘punch’. Het is echter niet zo heet dat je na elke hap moet blussen. Mocht je nu niet van scherp eten houden, neem dan de helft van de aanbevolen gember en laat de sambal achterwege. In plaats van de kastanje champignons kan je ook kiezen voor shiitake paddenstoelen.
Het gerecht is vegetarisch maar je kan zonder problemen 400 gram kip of garnalen toevoegen.
- Kip: snij deze in stukjes en bak deze mee met de champignons & paprika.
- Garnalen: voeg deze samen met de saus toe, zet de pot dan op ‘Sauté’ en laat deze tussen de 3 en 5 minuten tussen de noodles gaar worden.
In het recept wordt de term ‘QR’ gebruikt, voor uitleg hierover (en alle andere dingen die je over de Wonderpot wil weten), klik je hier.
Leave a Reply